Zeger Reyers in Den Haag Monumentaal

Zeger Reyers (1966) neemt deel aan de jaarlijkse open lucht beeldententoonstelling Voorhout Monumentaal, aan het Lange Voorhout in Den Haag, thema van deze editie is vrijheid.

Aan de kop van het Voorhout heeft Zeger Reyers twee verkeersborden geplaatst, één met de tekst ‘Den Haag Cultuur’ A11 en één met de tekst ‘Vanaf hier mag Alles’ A3. Deze cryptische boodschappen verwijzen naar het feit dat cultuur niet altijd een prioriteit is in de stad Den Haag of op landelijk niveau (het regerings centrum ligt om de hoek bij het Lange Voorhout). ‘Vanaf hier mag Alles’ wijst ook op het belang van cultuur als vrijplaats voor expressie, creativiteit en meningsvorming. De aanduidingen A11 en A3 verwijzen naar Nederlandse snelwegen die nooit zijn aangelegd.

Deelnemende kunstenaars aan de tentoonstelling op het Lange Voorhout zijn: Armando, David Bade, Marieke Bolhuis, Sjoerd Buisman, Harmke Datema Chang, Willem Hussem, Michael Jacklin, Theo Jansen, André Kruysen, Joep van Lieshout, Lon Pennock, Zeger Reyers, Marisja Smit & Thijs Trompert (ATM Atmosfeer), Brigitte Spiegeler, Elisabet Stienstra, Joost van den Toorn, Carel Visser, Andre Volten, Dré Wapenaar, Ronald A. Westerhuis.

3 juni t/m 20 augustus 2023, Lange Voorhout, Den Haag
meer informatie op: www.pulchri.nl/