Art The Hague 2019

stand 32:
Christie van der Haak, Andrea Freckmann

tapijt, behang, glas, schilderijen

centrale expositie Vrouwen in de kunst:

Karin van Dam, Andrea Freckmann

 ruimtelijk werk, schilderij

2 t/m 6 oktober 2019
meer informatie op: artthehague.nl voor gratis ticket: artthehague.nl/tickets
Fokker Terminal Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

 

Dit jaar is het thema van Art The Hague vrouwen in de kunst naar aanleiding van 100 jaar vrouwenkiesrecht. In de centrale tentoonstelling worden daarom werken van vrouwelijke kunstenaars getoond die zijn ingezonden door deelnemende galeries. Galerie Maurits van de Laar laat van Andrea Freckmann het schilderij Madame Moustache zien en van Karin van Dam een nieuw ruimtelijk werk ontwikkeld in het Textielmuseum Tilburg. Ook haar nieuwste publicatie The Path of The Caterpillar wordt gepresenteerd met tekeningen die na een reis door Canada ontstonden.

Galerie Maurits van de Laar heeft in stand 32 een presentatie van Christie van der Haak met een tapijt dat vanaf de wand op de grond uitloopt, op de wand is aan weerszijden behang in een lichter patroon aangebracht. Op de vloer staan op sokkels acht glazen vazen die geproduceerd zijn in het Nationaal Glasmuseum Leerdam. Op de linkerwand hangen twee kleine schilderijen met vazen van Andrea Freckmann.
Christie van der Haak toont vanaf 13 oktober in de grote buitenetalage van Museum Schunck Heerlen.een installatie met panelen, stoffen en schilderijen.
Meer informatie op https://schunck.nl/