Drawing Now Paris

Karin van Dam, Susanna Inglada

tekeningen

 

28 t/m 31 maart 2019

Op Drawing Now Paris 2019 brengt Galerie Maurits van de Laar een duo presentatie van Karin van Dam (1959) en Susanna Inglada (1983) in stand Pr3 van de PROCESS sectie in het souterrain van de beurs.
In de stand vindt een confrontatie plaats van de theatrale en expressieve menselijke figuren van Susanna Inglada in de ene hoek en de krachtige, bijna abstracte grafiettekeningen van Karin van Dam in de andere. Hiermee ontstaat een interessante ontmoeting van twee heel verschillende benaderingen in het  tekenen die sterk contrasteren maar elkaar ook aanvullen. Op de lange wand blijft in het midden een kleine lege ruimte open zodat hun tekeningen elkaar wel naderen maar net niet raken.

28 t/m 31 maart Carreau du Temple, 4 Rue Eugène Spuller, 75003 Parijs, nabij de Place de la République. Meer info op www.drawingnowparis.com

De beurs valt in de Semaine du Dessin waarin verschillende musea in Parijs speciaal aandacht besteden aan de tekening. Ook vindt die week de Salon du Dessin plaats, de beurs voor tekeningen van oude meesters en klassieke modernen.
Meer info op www.salondudessin.com/en/drawings-week/

 

 

dank aan het Mondriaan Fonds