The Solo Project

Christie van der Haak, Susanna Inglada

behang / expoypanelen, tekeningen / installatie

28 april t/m 1 mei

www.the-solo-project.com
Circularium Liverpool 1, Chaussée de Mons 95, Brussel

The Solo Project is een beurs geïnitieerd door galerist Paul Kusseneers. Curatoren Tanya Rumpff, Charlotte Lidon, Nada Odeh, Eva Wuytjens en Christophe Ménager selecteerden dertig galeries uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Palestina en Senegal.

De plattegrond van de beurs is opgezet met L- vormige wanden die los van elkaar gegroepeerd zijn zodat je een open presentatie krijgt. In elke stand heeft een kunstenaar een solopresentatie. Galerie Maurits van de Laar toont in stand B7 patronen van Christie van der Haak die een nieuw behang en epoxy panelen ontwierp. Haar presentatie wordt ondersteund door Stroom Den Haag.

In stand B6 toont Susanna Inglada een nieuw werk uit de serie Crowds en de installatie My Sabines die bestaat uit een monumentale tekening met daarvoor wolkjes die op de grond zijn geplaatst. Het werk was eerder te zien in het Drawing Centre Diepenheim in haar solo expositie What Are You Looking At.

The Solo Project vindt plaats in het Circularium Liverpool 1 aan de Chaussée de Mons 95, Brussel, 1,2 km van het Zuidstation en 2 km van Wiels Art Center verwijderd. Art Brussels wordt tegelijkertijd gehouden. Meer informatie vindt u op www.the-solo-project.com